20.09.2007 г., 23:01 ч.

Разходка край Чернобил (хумор) 

  Поезия
790 0 4

 
 Отидохме в Чернобил (на екскурзия)
 да видим какво е родил (чрез еволюция).
 
 Разхождахме се из една гора (Цецо го отнесе лиана),
 отнякъде избръмча муха (изчезна и Димана).
 
 Излязохме в поле красиво (със цветя)
 в теменужките едри захласнахме се диво (и Петя изчезна и тя).
 
 Продължихме към нашата цел (а край нас заръмжаха цветя),
 аз... свалих си обувките смело (и всичко край нас... замря).
 
 
 20.09.2007   18:25

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??