18.08.2009 г., 14:16 ч.

Разкажи ù за мен 

  Поезия
740 0 8

Разкажи ù за мен ...

Разкажи ù!

 

Разкажи ù за звездите в очите ми,

когато се вглеждаш в тях...

 

Разкажи ù за лъчите в косите ми,

когато прекарваш нежно пръсти през тях...

 

Разкажи ù за устните пламенни,

които целуваш нощем в несвяст...

 

Разкажи ù за дланите огнени,

които треперещи галят лицето ти...

 

Разкажи ù за телата диво преплетени...

за душите...

чувствата...

мечтите...

и... къщата...

 

Разкажи ù!

Моля ти се, разкажи!

 

И ако тя те обича,
ще видиш в очите ù сълзи ...

 

И двамата ще ви боли!

И мен така за двама ме боли!

 

Разкажи ù, нека знае!

И дано тогава разбере, 

че винаги ще бъде мое

твоето изстрадало сърце!

 

И нека те пусне при мен да се върнеш!

 

Разкажи ù...

 

17.08.2009 г.

 

 

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??