16.07.2007 г., 9:39 ч.

Разказ със край 

  Поезия
497 0 2
 Разказ без край.
 Или приказка беше.
 Няма значение май...
 Времето тогава летеше.
 
 Разказ, а сякаш е рай.
 Някой, някога там беше.
 Но вече казвам край.
 Стига ми колкото ме болеше.
 
 Разказ или поема.
 Няма значение.
 Явно е моментно влечeние.
 Нека поне сърцето си взема.
 
 Разказ със край.
 Или лятна поема...
 Но винаги знай,
 не искам да е празно,
 така както в мене.
 
 15.07.2007    21:00

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??