1.06.2007 г., 5:27 ч.  

Разковниче 

  Поезия
543 0 4

 

От тук до края на света

и от земята до небето,

дели ни само вечността,

разцъфнала в небитието.

 

На длан заложиш ли, човеко

живота и смъртта, скръбта,

оскъдните трошици щастие,

надеждата и радостта -

ще разбереш...

 

Но, питай се тогава:


- Какво, все пак,

след теб остава?

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??