14.01.2022 г., 16:24 ч.

Разкъсана обувка 

  Поезия » Друга
160 0 0

Разкъсана обувка 

 

Правиш грешка 

след грешка, а ти

не разбираш колко

е тежка. Не ти вярват,

държат се студено. 

 

А ти си лайно срамно 

което постоянно прави

грешки и не ти пука дали

ще я оправиш, защото всеки

път грешка ще правиш. 

 

Хвърлиха те, като разкъсана 

обувка навън, защото вече 

никой няма вяра в тебе и се 

държиш като някво малко 

бебе. 

 

Прекали! Много прекали!

Вече извиненията ти няма с нищо

да ти помогнат. Сам си го 

направи. Не можеш да върнеш

времето назад, защото си голям

глупак и наистина попадна в тотален 

мрак.

 

Захари Първанов

© Захари Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??