19.06.2013 г., 11:52 ч.

Различен 

  Поезия » Любовна
852 0 9

                                   ("Да умееш да обичаш, значи да умееш всичко"  Л.Н.Толстой)

 

 


Обикнах те такъв различен,

с китара стара в ръце.

С глас топъл, нежен и лиричен,

очи тревисти и бяло лице.

 

Обикнах те такъв различен,

винаги усмихнат, дори и уморен.

В свят далечен и така циничен

аз искам точно Ти да си до мен.

 

Обикнах те такъв различен

и дадох ти каквото имах, каквото съумях.

Защото ти на никого не заприлича,

ах, Боже, за този мъж копнях.

© Естрея Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??