22.06.2008 г., 22:58 ч.

Различна 

  Поезия » Друга
859 0 12

                     Различна

"Вижте  я, вижте я - таз откачалка -

стихове пише" - смеят се някои съседи.

В други ехидни погледи срещам

и подигравки усещам.

"Вместо дома си да лъсне - горката,

заеми взима - книги да прави.

Що за човек - ненормален!"

Прави сте, хора - аз съм различна,

и  със това се гордея.

Слугинската работа мога да върша,

книги да пиша умея.

Аз пък не искам на вас да приличам,

а песните мои да пея...

 

© Снежана Кръстанова-Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??