23.12.2020 г., 16:34 ч.

Различна Коледа 

  Поезия » Акростихове
939 1 2

 

Различен празникът е днес, 
А можеше да бъде друго...
Затворени в дома, под стрес, 
Лелеем медицинско чудо 
И храним в себе си надежда, 
Че пак ще дойдат светли дни...
Нелепо някак ми изглежда, 
А Коледа е, погледни!

 

Където и да сте сега, 
Обичайте се, мили хóра!
Любов да има и негå –
Единствената ни опора. 
Да бъде мир, да бъдем здрави, 
А другото ще се оправи!

 

Николай Димов

© Николай Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??