16.08.2008 г., 17:33 ч.

Различна ли съм 

  Поезия » Любовна
496 0 0

Какво различно имаше във мен,

което те накара да се влюбиш.

Нима сега си толкова студен-

на всеки малък жест се чудиш.


Нима така ненужна

се оказа любовта ми

и станах вече крайно чужда,

и недостойна даже и за драми.


Какво различно имаше във мен,

нима сега съм толкоз променена?!

Обичам те, макар така смутен,

но кротко към финала съм поела.

© Галина Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??