15.02.2008 г., 20:04 ч.

Различна съм... 

  Поезия » Любовна
905 0 14

По-хладно е тази вечер времето..

По-тъмно - небето...

Звездите различни са -

някак далечни…

И птиците пеят

непозната песен…

И аз съм различна -

безизразна, празна…

Грешка съм, казваш -

тогава върви си!

Научи се от мен -

вземи си надежда

и бягай далеч

без да дълбаеш в сърцето…

Успя да оставиш от тебе в мен,

промени ме,

рани ме!

Различна съм вече -

безизразна, празна,

обичаща, жадна…




                                                                       Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??