28.07.2011 г., 23:30 ч.

Разликата 

  Поезия » Любовна
547 0 3

Разликата

 

Да обичаш, не било грях -

за Бога - надали сте прави!

Знаете ли какво е срам и страх,

когато обичаш когото не трябва?!

 

Обичта била хубаво чувство, нали?!

... но да кажа аз това не смея,

щом семейство може да развали

и сърце от сърце да разделя...

 

Любовта била щастие голямо,

но погледнахте ли в моите очи -

как прикриват кървяща рана,

превързвам я и пак кърви...

 

Нямало по-хубаво от любов споделена,

я отново помислете сега -

аз страдам, а любимият човек с мене,

колко общо радост виждате в това?!

 

Било възвишено чувство да обичаш,

тогава кой способен е да съди любовта,

която, без да пита, тя обрича

на вечна болка две сърца?!

 

Леле, как се заблуждавате жестоко!!!

Нека нещо за любовта ви кажа аз -

любовта е адска болка,

а другото - моментна страст!

 

24.08.2010

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??