5.07.2014 г., 16:48 ч.

Разлики 

  Поезия » Бели стихове
661 0 0

 

 

Да бъдеш или да не бъдеш…

Да имаш или да нямаш…

Да можеш или да се откажеш…

Ти или останалите?

 

Да се предадеш или да се изправиш?

Винаги да помниш или да забравиш?

Да се върнеш или да продължиш?

А можеш ли…

 

Да загубиш себе си или това, което имаш…

Да изплащаш апартамент или да продадеш душата си…

Да продадеш семейството си за малко щастие…

Човешко ли е?

 

Да прогледнеш или да си сляп?

Да мълчиш или да изкрещиш с все сила?

Да чуваш или да слушаш?

Усети ли  разликата…

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??