3.12.2011 г., 0:23 ч.

Размина се 

  Поезия » Друга
565 0 1

Ревнувах те... защото те обичам,

но ти недей се възгордява!

Не вярвай, че след теб ще тичам,

щом пак навън си до забрава...

 

Красивите жени, знам, твоя страст са,

добре... приемем култ към красотата -

но не мисли, че те под твойта власт са,

когато нощем мериш им краката!

 

Не вярвай, че ще гледам телефона

и пак ще чакам жалките ти ласки,

е... може да се тъпча със бонбони,

като онези стари скучни мацки...

 

Дали готов си... сключваме облога -

реша ли да съм аз неотразима,

след мене ще вървиш... ще бъда дрога,

ще искаш да съм пак незаменима.

 

Ще се удавиш в моя аромат,

не евтиния... в нощните бардаци,

че ти със него, знам, си запознат

и разпознаваш само тези знаци...

 

Върви! Багажа утре ще ти стегна...

пред теб избирам чаша бяло вино,

ръката си след теб не ще протегна,

обичах те... но с любовта ми се размина...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??