11.11.2006 г., 16:15 ч.

Разминаване 

  Поезия
565 0 1
Чувствата ми срутват се
стигнат ли до теб.
Спомените дразнят ме,
оплитайки се в теб.

Съдбите ни се разминават,
като морските вълни.
И всичко е сякаш измама
от измислени коварности.

© Гергана Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??