6.11.2012 г., 11:56 ч.

Размисли с бърбън в ръка 

  Поезия » Любовна
768 0 2

Размисли с бърбън в ръка

 

Отворих бутилката с бърбън,
налях си в чаша два пръста без лед,
пуснах музика - тежки балади,
и се замислих - какво не е в ред...

 

Уж бяхме влюбени с тебе... щастливи,
уж се обичахме с чисти сърца,
защо тогава днес те са студени
и са помръкнали наш'те лица?

 

Отлетя ли любовта ни красива?
Кой дявол сложи ù тези крила?
Нали се вричахме с тебе, любима,
да се обичаме... ами сега?

 

Защо си тръгваш и сам ме оставяш?
Защо зачеркваме нашите дни,
когато розово беше ни всичко?...
Не ме оставяй, без теб ще боли!

 

Без теб животът ми нямаше смисъл,
не ще да има и занапред -
самотен с бърбъна ще размишлявам
и пак ще стана аз тъжен поет.

 

 

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Отворих бутилката с бърбън,
    налях си в чаша два пръста без лед,
    пуснах музика - тежки балади,
    и се замислих - какво не е в ред..."

    Сетих се за едно от моите стихотворения...в такива моменти винаги се намесва и по една чаша в ръката...Харесах!
  • Без теб ще боли!

    Тежки размисли!
    Болка и самота!
Предложения
: ??:??