29.01.2007 г., 23:07 ч.

Размисъл 

  Поезия
959 0 1

Размисъл

Защо винаги се смеем ?
Защо не възприемем веднъж сериозно живота ?
Защо обръщаме в смях неща, за които
би трябвало да се плаче ?
Защо ?Труден ли е въпросът - не!
Защото никой не задава тези въпроси
и никой никога не им е отговарял.
Защото сме безсилни пред своето всесилие.
Защото сме слаби.
Добре, че поне умеем да признаваме!

© Цветелина Славеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??