Времена се губят в пошлост, в грехове,
хората се търсят, а намират ли се те?
Всякой се оплаква: "Тежко се живее.
Животът нам таквиз направи!
Не сме ний нивга туй искАли..."
Не! Сърце ми търси изход, то не ще жалее!
Само с чиста обич, само с вяра нова
на свят желан поставя се основа!
© Светлана Всички права запазени