18.10.2007 г., 11:52 ч.

Размисъл 

  Поезия
568 0 7
Помислих -
вече няма да ме срещате
сред камънаците
и уличните боеве...
Завинаги заключен дим...
мълниеносно дишане...
Почтени ручеи
търсят света, в който живях...

Помислих -
до костите на сълзите
ще изригне вулкан...
седем съдби в подножието
на студения лед...
като мастилен дъх
в момчешките устни
до смърт поветрели...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??