Oct 18, 2007, 11:52 AM

Размисъл 

  Poetry
570 0 7
Помислих -
вече няма да ме срещате
сред камънаците
и уличните боеве...
Завинаги заключен дим...
мълниеносно дишане...
Почтени ручеи
търсят света, в който живях...

Помислих -
до костите на сълзите
ще изригне вулкан...
седем съдби в подножието
на студения лед...
като мастилен дъх
в момчешките устни
до смърт поветрели...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??