Разбинтовах ви болката си.
Полюбувайте ú се до насита.
Пипнете по-смело.
Завъртете пръст недоверчиво.
Пошегувайте се находчиво.
Подчертайте дебело,
че не съм света вода ненапита.
-Болката ще те приземи,
търпеливо я приеми.-
повъртете ме из устата си.
Разни хора, разни статуси.
© Светличка Всички права запазени