2.03.2007 г., 21:58 ч.

Разочарование 

  Поезия
1370 0 4
Сълзите свършват.
Настъпва мълчание.
Часовникът спря.
Поредно разочарование.
Аз съм без чувства.
Какво страдание.
Може би не съм способна
да запазя болката в
мълчаливо състрадание.
Лампа осветява грозно деяние.
Ти казваш,
че съм неспособна на чувства...
Какво разочарование.
Времето лети,
В безмълвно страдание.
Няма самопризнание...
Само грозно...
и пусто мълчание.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??