11.07.2007 г., 9:39 ч.

Разочарованието ми 

  Поезия
702 0 5
(декемврийско)

загубвали ли сте се някога
намирали ли са ви приятелите
разгневявали ли сте се -
на разочарованието си
чувствали ли сте с тъга
че нищо не сте загубили
че като че ли даже сте още
по-истински
след разочарованието
макар и да разбирате -
в загубването намирах себе си
о, любими мои приятели...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??