Jul 11, 2007, 9:39 AM

Разочарованието ми 

  Poetry
699 0 5
(декемврийско)

загубвали ли сте се някога
намирали ли са ви приятелите
разгневявали ли сте се -
на разочарованието си
чувствали ли сте с тъга
че нищо не сте загубили
че като че ли даже сте още
по-истински
след разочарованието
макар и да разбирате -
в загубването намирах себе си
о, любими мои приятели...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??