Нима е възможно това?
Толкова предателства и подлост
да има в една човешка душа,
за която съм можела да умра.
Да обичаш човек така силно
и да си вярвала в него,
животът преминал в мечти,
в очакване на красиви дни.
И ето сега да прогледна,
предавана и мамена гадно,
на показ пред всички очи
получих шамара пореден.
Иди си, не връщай се вече,
никога не поглеждай към мен.
Аз съм отдавна бита карта
в твоя живот разпилян.
© Елена Всички права запазени