3.09.2007 г., 10:05 ч.

Разпиляни от вятъра спомени 

  Поезия
646 0 5
 

Разпиляни от вятъра спомени,

тихо капят по моята длан,

като бисерни сълзи проронени,

дрипаво голи, без капчица свян.

Те събуждат в нозете ми времето,

на безмерни и празни мечти,

не познали на болката бремето,

недоиграли своите детски игри.

Рязпиляни от вятъра спомени,

се завръщат в очите ми като сълзи,

за мечтите, отдавна отронени,

недоживяли да се сбъднат, уви.

© Живка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??