Sep 3, 2007, 10:05 AM

Разпиляни от вятъра спомени 

  Poetry
642 0 5
 

Разпиляни от вятъра спомени,

тихо капят по моята длан,

като бисерни сълзи проронени,

дрипаво голи, без капчица свян.

Те събуждат в нозете ми времето,

на безмерни и празни мечти,

не познали на болката бремето,

недоиграли своите детски игри.

Рязпиляни от вятъра спомени,

се завръщат в очите ми като сълзи,

за мечтите, отдавна отронени,

недоживяли да се сбъднат, уви.

© Живка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??