9.09.2023 г., 13:44 ч.

Разстоянията ни делят 

  Поезия » Любовна
187 0 0

        

 Разстоянията ни делят

 

Чувам стъпки в тишината,

те отекват във нощта.

Всеки спомен е отплата,

всеки спомен е мечта.

 

С всеки удар на сърцето,

тръгвам някъде на път,

Чувството ми е познато –

разстоянията ни делят.

 

Няма болка по-голяма…

Колко липсва любовта!

Няма сила на земята

спомена да залича.

 

И като магия светла

времето в нощта лети.

Всеки спомен теб рисува,

всеки спомен в мен боли.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??