22.08.2016 г., 18:44 ч.

Разтвори ме в теб 

  Поезия » Любовна
439 0 0

искам да ме видиш

по несършенства

и да не съдиш

грешките ми по душата

но и разбиране не искам

а само да ме гледаш

да поемаш с поглед зажаднял

структурата ми

всеки удар на сърцето

да ме досъблечеш

да ме довършиш

искам

да намериш в мен това

което мъча се да скрия

зад думи

зад напуканите ми ръце

и откриеш ли го

да го разтвориш в себе си

като кафе

и знам че вече няма да ми трябва

изгубена във теб

ще ми бъде по-добре

© Ержи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??