4.10.2007 г., 15:58 ч.

Развод 

  Поезия
1095 1 25
Нека миг помълчим преди тръгване!
Кой ще тръгне - аз или ти?
Е, не знаем, но има ли връщане,
щом потегляме в различни страни!

На прага си подадохме ръцете.
Преглътнахме горчивите слова.
Докоснаха се сенките ни слети,
а спомените вързахме в торба!

Детето ни е малко. Не тъгува.
Поглеждаше от весела страна,
че два пъти рожден ден ще празнува
и двата пъти ще е веселба!

Прегърнаха ни силно ветровете.
Пронизваха ни хорските слова,
към ревност и обиди устремени.
Присмивайки ни се иззад гърба!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??