4 oct 2007, 15:58

Развод 

  Poesía
1098 1 25
Нека миг помълчим преди тръгване!
Кой ще тръгне - аз или ти?
Е, не знаем, но има ли връщане,
щом потегляме в различни страни!

На прага си подадохме ръцете.
Преглътнахме горчивите слова.
Докоснаха се сенките ни слети,
а спомените вързахме в торба!

Детето ни е малко. Не тъгува.
Поглеждаше от весела страна,
че два пъти рожден ден ще празнува
и двата пъти ще е веселба!

Прегърнаха ни силно ветровете.
Пронизваха ни хорските слова,
към ревност и обиди устремени.
Присмивайки ни се иззад гърба!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??