11.10.2008 г., 15:25 ч.

Реално боли 

  Поезия » Любовна
499 0 3
 

Боли. Реално боли...

Обичам. Болката обичам...

А тя обожава сърцето ми да кърви,

а аз заслужавам да съм различна...

Боли, а душата ми стене...

Боли - слаба съм и не намирам

хубаво чувство във мене,

което да ме подтикне

да взема дори капчица чиста любов и някому да я даря...

Боли - такъв е животът!

Боли и плача, но няма да спра,

аз няма да се предам!

Заради теб ще остана

такава, каквато съм, и не знам

някога дали ще те хвана

отново, но НЯМА ДАСЕ ПРЕДАМ...

и ще те обичам, колкото и да не ми вярваш...

Ще те обичам!!!

Вече съм силна...

А защо боли толкова много?

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??