8.05.2009 г., 12:57 ч.

Реалност 

  Поезия » Бели стихове
458 0 3

Унищожителна алчност,

престъпни идеи,

подмолни намерения,

лицемерни усмивки,

постигнато безумие,

погубена същност,

реална лъжа...

... объркани хора,

нереални копнежи,

несбъднати личности,

ненужни страдания...

 

... живот,

оцветен със злина .

 

Издигната скромност,

благородни мисли,

прозрачни деяния,

откровени лица,

достигнат разум,

невинна същност,

сбъдната истина...

... изтъкнати достойнства,

естествени същности,

разбиращи думи,

интелигентни лица...

 

...  живот,

нарисуван с доброта.

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??