3.11.2005 г., 21:50 ч.

Реалност 

  Поезия
775 0 1
Всяка минута тече ненормално.
Ти обичаш хората, те пък за
благодарност те мразят.
Уважаваш ги, те ти се подиграват.
Какъв е смисълът на този живот?
Тези неразбрани същества да
те мислят за скот ли,
да те подтискат ли?Човекът не е
достоен за тези неща,макар да
има желязна глава.
Не, определено смисъла на живота
не се състои в това, но аз бях
навън за час-два и натискът
се стовари върху моята глава.
Гневът няма да помогне сега.
Не мога да се примиря, че това е реалността

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??