14.03.2021 г., 7:36 ч.

Рецепта за пълно щастие няма 

  Поезия
469 1 2

Рецепта за пълно щастие няма
всеки минава през своята драма
за някой кратка и поучителна
за други вечна и съкрушителна.

 

Да живота може да е много гаден
жесток и безмилостно коварен
днес от щастие в облаците да летиш
а утре след последните да вървиш.

 

Но той е такъв сладък и горчив
понякога фалшив друг път сполучлив
а аз само за едно се моля
да не сломи и мойта воля.

 

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??