26.10.2008 г., 14:42 ч.

Рецепта за торта 

  Поезия » Хумористична
1583 0 14
 

Рецепта за торта

 

 

Най-отдолу насипваш целувки.

Втори блат - нежност,

сиропирана с влюбени погледи.

Върху него разстилаш

лек крем от докосване.

Посипваш обилно със смях,

ситно смлян.

Третият блат е доверие.

Дали е опечен добре,

проверяваш

с малка невинна лъжа.

Ако не лепне,

значи готов е.

Сиропираш отново,

като в сиропа

за аромат

добавяш и страст -

само няколко капчици.

Втория крем

разбиваш с любов.

Глазурата правиш с усмивки.

За украса

поръсваш с мечти,

едро настъргани,

и тук-там малко фантазия.

Не прекалявай.

От многото сладко горчи.

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??