27.08.2024 г., 19:42 ч.

Red flag 

  Поезия
103 0 0

Говориш ми думи нежни,

явно с цел да те забележа.

Искаш постоянно да ти пиша,

а аз от теб не мога да си поема въздух да дишам.

 

Търсиш начини да се рекламираш,

че бил си джентълмен и хубавец не спираш.

Коя жена не би те погледнала,

а аз защо все на другаде съм се вглеждала?

 

Не разбираш очевидно от намеци.

Прекрачваш за пореден път моите граници.

Не ми харесва тази твоя обсесия,

която граничи с пасивна агресия.

 

Не мога все с теб да се занимавам,

намери си щастието при друга и продължавай.

На всяка цена да си с някоя няма да се случи,

но с твоето име "Red flag" ти ще получиш.

© Bebcheto bebe Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??