18.04.2021 г., 8:37 ч.  

Редове 

  Поезия » Любовна
311 1 2

Как да запълня редовете
на празния, бял лист?
Как да променя цветовете,
на сивия, мрачен ден? 

 

Как да забравя страха си,
когато пряко е свързан с теб?
Утеха намирам в смеха ти,
дори когато стоиш далече от мен. 

 

Вчера отново видях те,
слънцето ярко заблестя, 
обаче моето сърце нали е глупаче,
пак при теб долетя. 

 

Обещах си - да те забравя, 
да оставя незапълнени тези редове,
ала в очите пламъкът как засиява.
Под жаркото слънце,се разпилява!


 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??