21.04.2010 г., 20:41 ч.

Реинкарнация за двама (Небесна кантата) 

  Поезия » Философска
804 0 4

 

 

 

Куршумени обувки

търкалят мрака

на масата оттатък,

очи разхвърлено зелени

галят нощта-хиена,

алчни ръце се свличат

по жартиерите на стаите,

 

А ТИ,

 

шепотна моя,

в съседната Вселена,

разместваш часовете ми,

мокриш ме виртуално с пръсти-ручеи,

изкрейзващо.

 

ЕЛА.

 

Нека валят  

любовни полумесеци,

разгонени слънца,

комети с крайчета раздиплени

и богове,

докато с тебе крачим

зажадняло голи по върховете на Небето

 

… където Лъчиста Светлина ще слее Богът_в_Теб_и_Богът_в_Мен_в_ЕДНО.

@

@

@

@

@

@

@

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??