2.03.2017 г., 18:57 ч.

Реката съм 

  Поезия » Любовна
446 0 0

Реката съм бълбукаща и дива,

с водопади слънчеви в косите,

душата ми със теб Море се слива

и проблясва нежно по вълните.

 

Донасям ти живот и песен,

от теб Море отпивам святост.

Лудуваме под купола небесен

и давам ти от мойта сладост.

 

Реката съм и щедро се разливам,

в солените ти ласки се предавам.

Със всеки дъх Море във теб се вливам

и всеки миг частица твоя ставам.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??