15.10.2017 г., 14:44 ч.

Реклами 

  Поезия » Любовна
263 0 0

Нещата не са както преди. Ти си с друг,

аз съм с друга и живеем в заблуда,

че ни е добре.
Всъщност, живеем ли? Живея ли?
Питам? 
А може би това е нещо мимолетно,

нещо като реклама.

Като онези по телевизията,

в които се случват всякакви комерсиални неща.

И след това филма продължава...

И нека не е "Дързост и красота",

а просто някой от онези кратки филми

с клиширан щастлив край.

© Константин Стефанов Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??