26.06.2024 г., 14:05 ч.

Ремисия 

  Поезия » Гражданска
97 0 0

Чакаме бая години

към нас късметът да намине.

За известен наш отбор

Европата да пее в хор.

 

Миналото славно беше...

Много се за нас тръбеше.

Мачкахме под път, над път!

Сега победите са кът...

 

Казват:,,Зле сме със парите,

не можем да платим добрите.

За нас са слабите, изглежда

и няма капчица надежда!".

 

Туй с парите забравете!

Скептицизма оставете!

По-рано, даже без финанси,

за нас се пишеха романси!

 

Но, трябва да сменим подхода

и светогледа на народа!

Успеем ли във тази мисия,

ще дойде славната ремисия!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??