Чакаме бая години
към нас късметът да намине.
За известен наш отбор
Европата да пее в хор.
Миналото славно беше...
Много се за нас тръбеше.
Мачкахме под път, над път!
Сега победите са кът...
Казват:,,Зле сме със парите,
не можем да платим добрите.
За нас са слабите, изглежда
и няма капчица надежда!".
Туй с парите забравете!
Скептицизма оставете!
По-рано, даже без финанси,
за нас се пишеха романси!
Но, трябва да сменим подхода
и светогледа на народа!
Успеем ли във тази мисия,
ще дойде славната ремисия!
© Георги Янков All rights reserved.