Няма да се меша тука,
че и мен да не запука!
Лично аз, не те познавам,
но съм смаян, си признавам.
К'ва е таз, война Троянска?
Кой от вас, е с кръв Ирландска?
К'ви са тия, перипети' -
т'ва не ходи, на поети!
Аджеба, какъв тук бой –
кой се мисли за герой?
Бива ли жена от сой,
да налага "див каубой"?
Ако нещо в този стих,
съм пропуснал, то е знайте,
'щото твърде съм сънлив –
слънцето отдавна, зайде!
Тъй, че спирам да редя,
рими, стихове, куплети,
ала утре ще следя,
патиланствата ти клети!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени