Nov 10, 2006, 8:22 AM  

Реплика към Гера Гера 

  Poetry
519 0 2

Няма да се меша тука,

че и мен да не запука!

Лично аз, не те познавам,

но съм смаян, си признавам.

 

К'ва е таз, война Троянска?

Кой от вас, е с кръв Ирландска?

К'ви са тия, перипети' -

т'ва не ходи, на поети!

 

Аджеба, какъв тук бой

кой се мисли за герой?

Бива ли жена от сой,

да налага "див каубой"?

 

Ако нещо в този стих,

съм пропуснал, то е знайте,

'щото твърде съм сънлив

слънцето отдавна, зайде!

 

Тъй, че спирам да редя,

рими, стихове, куплети,

ала утре ще следя,

патиланствата ти клети!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей, Касиус! На хората ще е трудно да разберат, защото стиха вече не е на сървъра, но ти благодаря
  • Весело ,Бостане ще трябва да прочета Гера Гера...
Random works
: ??:??