2.10.2008 г., 7:14 ч.

Решително... 

  Поезия
526 0 1

Потушила огъня в сърцето си

и ледовете на страха обгърнала в преструвки,

превръщам бъдещето в минало,

свила в шепите си хиляди целувки...

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??