Oct 2, 2008, 7:14 AM

Решително... 

  Poetry
579 0 1

Потушила огъня в сърцето си

и ледовете на страха обгърнала в преструвки,

превръщам бъдещето в минало,

свила в шепите си хиляди целувки...

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??