20.01.2024 г., 17:49 ч.

Ревност 

  Поезия » Бели стихове
110 0 0

Ревност, изгаряща отрова.

Ревност, разбиваш ти сърца, мечти.

Ревност, като огън ти бушуваш,

неутолима - разрушима!

© Nikola Stoyanov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??