24.03.2006 г., 19:01 ч.

Ревнуваш ме... и ти личи 

  Поезия
1081 0 1
Разбра ли най – сетне че Аз съм любовта,
сега когато ме ревнуваш
от дън душа....


Как се сети,
че без мене няма да можеш,
когато с друг ме вида....


Как буря преобърна душата ти,
при мисълта, че ще те забравя...


Май не ти изнася,
че спрях да ти показвам чувствата....


И дори да не признаваш,
за тебе Аз съм любовта....

Ревнуваш ме и ти личи,
ето виждаш ли,
не можеш да прикриеш
колко много те боли....


24.03.2006г.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??