22.08.2014 г., 23:13 ч.

Революция 

  Поезия
334 0 0

Опитвам се да забравя всяка злина,

опитвам се да протегна ръка.

Трябва да се борим срещу тези страхове,

който насъдиха в нашите умове.

С библия в ръка за спасение се молим,

дори за последната искра в тунела се борим.

Всеки един от нас е лидер за това не робуваме на такива.

Хора от върха, на дъното и по средата,

да се надигнем докато системата не ни е осакатила.

Без значение възраст, религия или раса

нека имаме единна кауза.

Когато ни спрат ще продължим,

когато ни заглушат ще крещим.

Именно ние сме отговорни за това положение,

как позволихме нещо такова да се разрасне от поколение на поколение.

Дойде и нашия последен час,

нека да се надигне всеки един от нас.

Ние сме кралете, а това е нашата монархия,

нека да видим как ще реагират на по-голяма анархия.

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??