10.02.2020 г., 11:00 ч.

Рибният буквар 

  Поезия
346 0 0

„Рибният буквар“
на днешните буквари
двойки зашлеви

 

макар за „две на релси“
да си бяха те уви...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??